Letölthető tartalmak

Válogass bátran ingyenesen letölthető anyagaink között!

Mind a(z) 7 találat megjelenítve

 • A lean tudás megosztása

  A lean tudás megosztása – Ingyenesen letölthető!

  “A bemutatott kutatás kiinduló célja az volt, hogy a termelési hálózatokon belüli (multinacionális cégek leányvállalatai között) és e hálózati szereplők ellátási hálózatai közötti (a vevő-beszállító kapcsolatok mentén) tudásmegosztási mintázatokat feltárja.”

  Tovább
 • Lean szótár borító

  Lean szótár (7. kiadás) – Ingyenesen letölthető!

  “Az utóbbi években egyre több mérnök és termelési dolgozó ismerkedik meg a lean módszertannal. Mindazonáltal csak keveseknek adatik meg, hogy tiszta forrásból szerezzék be ismereteiket. Szótárunk feladatául tűztük ki, hogy tisztázza a legfontosabb lean kifejezések jelentését.”

  Tovább
 • How Lean Leaders Lead? – Download it for free!

  „Organizations and leaders aiming to create a culture of continuous improvement, where lean thinking and practice thrive…”

  Tovább
 • What is kata

  What are the Improvement Kata and Coaching Kata? – Download it for free!

  „A routine that you repeatedly practice, so it becomes a habit, creating a new behavior pattern. The term “kata” comes from the field of martial arts. In lean management, kata refers to two linked behaviors: Improvement Kata and Coaching Kata.”

  Tovább
 • Lean Healthcare - 5 irányelv az egészségügy átalakításához

  5 irányelv az egészségügy átalakításához – Ingyenesen letölthető!

  „Az 5 irányelv az egészségügy átalakításához a Nemzetközi Lean Egészségügyi Kezdeményezés átfogó kutatása, mely 5 ország, 8 kórházának bevonásával készült.”

  Tovább
 • Vezetők a gáton borító

  Vezetők a gáton – Ingyenesen letölthető!

  „Egy vezető egyik legfontosabb feladata, hogy meggyőzze munkatársait a kaizen fontosságáról és elérje, hogy az a mindennapok részévé váljon számukra. Az emberek meggyőzése azonban nem egyszerű feladat…”

  Tovább
 • A lean menedzsment és a versenyképesség kapcsolata borító

  A Lean menedzsment és a versenyképesség kapcsolata – Ingyenesen letölthető!

  “A kötet egy kutatási program összefoglalóját tartalmazza, amelyben a lean menedzsment bevezetésének vállalati működésre gyakorolt hatásait elemezték a szerzők.”

  Tovább