Lean cikkek

130+ gyakorlatias lean cikk

Itt csapatunk tagjai és nemzetközi hálózatunk szaktekintélyei osztják meg veletek gembán szerzett tapasztalataikat. Mindegy, hogy lelkes kezdő, vagy gyakorlott szakértő vagy, iparágtól függetlenül, könnyedén megtalálod a neked való – rendszeresen frissített – tartalmakat. Ismerd meg más cégek példáit, inspirálódj esettanulmányainkból!

Lean videók

55+ szemléletes lean videó

Itt párperces – alapfogalmakat tisztázó videókat találsz, másrészt webináriumaink és konferenciáink felvételeit is megnézheted. Ezek tagvállalataink problémáiról, és azok gyakorlati megoldásairól szólnak. Videóink között neves külföldi szakértőink angol nyelvű előadásait is megtalálod. Nézz körül folyamatosan frissülő videótárunkban!

Lean anyagok letöltése

10+ ingyenes lean anyag

Itt találod ingyenesen letölthető anyagainkat. Ha jobban el szeretnél mélyülni egy témában, de egy könyv elolvasására nincs időd, vagy előre elkészített sablonokat keresel a mindennapi munkához, itt megtalálod amire szükséged van. Nézz vissza később, mert folyamatosan frissítjük a listát! Valamit kihagytunk? Írj nekünk az info@lean.org.hu e-mail címre!