Vezesd a tanulást (A3)

8.330 Ft11.900 Ft

“…az Olvasó megbizonyosodhat arról, hogy az A3-folyamat bármely vállalati kultúrában jól alkalmazható, gyakorlatias megközelítése és folytonosan megismételhető módszere a szervezeti tanulásnak.”

Leírás

Vezesd a tanulást (A3) (Managing to Learn) 
John Shook

Problémamegoldás, egyetértés, mentorálás és vezetés az A3-menedzsmentfolyamat segítségével.

Akik ismerik az A3 jelentést, többségükben főleg a kommunikáció vagy problémamegoldás egyszerű eszközeként tekintenek rá. Pedig sokkal több annál: az A3-módszer struktúrájában benne foglaltatik az egész folyamat, ahogy egy vállalat azonosítja, körülírja, megoldja, majd nyomon követi a problémákat, projekteket és javaslatokat. Az A3-folyamat valójában egy szervezet tanulási folyamatának modellje, aminek a megjelenési formája azt jelképezi, ahogy az adott vállalati kultúra ezt magáévá teszi.

Vezesd a tanulást című könyv egy menedzser, Ken Sanderson és a beosztottja, Desi Porter történetét mondja el, amelynek során megmutatkozik az A3 egész komplexitása: a tanulás és tanítás, a munkavégzés és vezetés eszközeként rajzolódik ki előttünk. A történetből megismerhetjük az A3 alkalmazását menedzsmentfolyamatként: a könyv részletesen bemutatja, ahogy a szervezet kialakítja standard fejlesztési, tervezési, problémamegoldó módszereit, és megalapozza a széleskörű, mélyre ható gondolkodásmód struktúráját.

Ezt végigkövetve az Olvasó megbizonyosodhat arról, hogy az A3-folyamat bármely vállalati kultúrában jól alkalmazható, gyakorlatias megközelítése és folytonosan megismételhető módszere a szervezeti tanulásnak.

Olvass bele a könyvbe!

„Minőségi Kiválóság programunk részeként az A3-menedzsmentet választottuk, hogy megalapozzuk a folyamatos fejlesztés kultúráját és vállalatunkat elindítsuk a véget nem érő tanulás, tökéletesítés útján. Az eredmények magukért beszélnek, ez sikerünk egyik legfontosabb záloga, ez a legfőbb eszköze annak, hogy Kiválósági Központtá váljunk.”

 Villányi Péter
ügyvezető igazgató
Avis Budget Group BSC Kft.

„A lean szemlélet túlmutat a lean eszközök és módszerek szisztematikus alkalmazásán. A cél a folyamatos fejlődés képességének kialakítása, amelynek előfeltétele az együttműködésen alapuló, problémamegoldó szervezet. Az A3 megfelelő eszköz e szemlélet kialakításához. Ezzel a könyvvel kívánunk sok sikert a véget nem érő tanulás útján!”

Karászi Zoltán
ügyvezető igazgató
TÜV Rheinland InterCert Kft.

 

Vásárolj A3 mappát a könyv mellé!

 

A könyv megjelenését támogatták

ISBN 978-963-08-3580-0
Terjedelem: 138 oldal (228×254 mm)


A3 Workshop – A Vezesd a tanulást című könyv alapján

vezesd a tanulást lapozgatása

A workshop célja, hogy a Vezesd a tanulást című könyv tanulságait, meglátásait négy különböző nézőpontból dolgozza fel:

1. Először a résztvevők feltárják az igazi A3 szemlélet és menedzsment követelményeit a könyvben bemutatott tanulási fázisok állomásain keresztül.
2. Másodszor a résztevőknek lehetőségük lesz a hatékony A3 történetek felismeréséhez szükséges látásmód és figyelem kifejlesztésére.
3. Harmadszor a résztvevők kitöltik a saját munkájuk egy helyzetére az A3 különböző – Cím, Háttér, Jelenlegi helyzet, Cél, Elemzés – szekcióit.
4. Negyedszer pedig a résztvevők megismerik az A3 formátum különböző fajtáit és használatát.

 

Az A3 workshop részleteiért kattints ide!

További információk

Tömeg0,7 kg
Ár - Könyvek

Tagi ár (-30%) [befizetett tagdíjjal], Normál ár

Érdekelhetnek még…