Hatékonyságnövelés stresszmentesen (GTD) – Utolsó példány

3.150 Ft4.500 Ft

„Már egy tucat embernek javasoltam …, hogy alakítsa ki a saját GTD-rendszerét. Aki megteszi, produktívabb, sikeresebb ember lehet. Ez egyszerű, mint a GTD.”

Tagi ár: 3.150 Ft (30% kedvezmény)
Normál ár: 4.500 Ft

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Hatékonyságnövelés stresszmentesen (GTD) – Az időmenedzsment új módszertana (Getting Things Done)
David Allen

Valóban stresszmentesen növelhetjük hatékonyságunkat, ha megtanuljuk tudatosan kisöpörni elménkből a figyelemelterelő tényezőket?

A munkában és a magánéletben nem az időhiány az igazi probléma, bármennyire ezt gondoljuk is, hanem sokkal inkább az, hogy nem látjuk tisztán és nem határozzuk meg pontosan a feladatot és a szükséges lépéseket. Emiatt élünk állandó stresszben (még ha nem is valljuk be magunknak), és már el sem tudjuk képzelni, hogy másként is lehetne.

A GTD®(Getting Things Done)-módszer abban segít, hogy ne csak az idővel gazdálkodjunk, hanem a gondolataink között is rendet tegyünk. David Allen könyvének, amely a Time szerint „az évtized legjobb önsegítő műve”, átdolgozott és bővített kiadása számos technikát kínál elménk tehermentesítéséhez, hogy növelni tudjuk hatékonyságunkat és oldjuk belső feszültségeinket.

DAVID ALLEN, a Hatékonyságnövelés stresszmentesen című könyv írója vezetési tanácsadó és tapasztalt coach, a GTD-módszer atyja, a személyes hatékonyság témájának egyik legbefolyásosabb kutatója. Több multinacionális cégnél és nemzetközi szervezetnél dolgozott már tanácsadóként. Évente több ezer vállalatvezetőnek és magánembernek tart szemináriumokat és tréningeket.

Cikkei sorra jelennek meg a Fast Company, a Fortune, a Los Angeles Times, a The New York Times, a The Wall Street Journal hasábjain. Könyve eddig 30 országban több mint 2 millió példányban jelent meg. Jelenleg Amszterdamban él.

„Már egy tucat embernek javasoltam a Preziben, hogy alakítsa ki a saját GTD-rendszerét. Aki megteszi, produktívabb, sikeresebb ember lehet. Ez egyszerű, mint a GTD.”


 Halácsy Péter
a Prezi társalapítója, technológiai igazgatója

„Az egész megközelítés nemcsak a hatékonyságomat fokozta, de a közérzetemen is javított. Elképesztő, mennyire megvetette a lábát ez a módszer szerte a világon. Olyan, mint egy igazi mozgalom!”

Daniel H. Pink
a Motiváció 3.0 című könyv szerzője

ISBN: 978-963-304-294-6
Terjedelem: 376 oldal (160×235mm)

További információk

Tömeg 0.7 kg
Részletek

Normál ár, Tagi ár [feltétele a befizetett éves tagdíj]

Érdekelhetnek még…