A tisztelet ereje – Regény a lean szemléletű vezetésről

4.830 Ft6.900 Ft

„Számunkra a lean lényege az, hogy arra ösztökéljük magunkat és egymást is, hogy megtaláljuk az igazi problémákat, és minden nap keményen dolgozzunk azon, hogy az embereket bevonjuk azok megoldásába.”

Leírás

A tisztelet ereje – regény a lean szemléletű vezetésről (Lead with Respect)
Michael Ballé és Freddy Ballé

„A Tisztelet ereje nagyszerű könyv: a hiteles motiváció elemeit szélesebb kontextusba helyezi, ezáltal elősegíti, hogy a vezetők ezeket az elveket a gyakorlatban is megvalósíthassák.”

Daniel H. Pink,
az ELADNI EMBERI DOLOG és a MOTIVÁCIÓ 3.0 szerzője

„A Ballé-könyvek remek kiindulópontot jelentenek, sőt felgyorsíthatják mind a személyes, mind a szervezeti átalakulást.”

Jim Womack,
a Lean Enterprise Institute alapítója

„Rengeteg vezetésről szóló könyv érhető el napjainkban, melyek a sikeres vezetéshez szükséges különböző kompetenciák fejlesztéséről, a helyes vezetői magatartás kialakításáról szólnak. Ugyanakkor alig-alig található olyan mű, amely arra helyezi a hangsúlyt, hogyan ismerjük meg – és nem mellesleg vezessük is – azt, ami valójában körülöttünk zajlik. E regény épp ehhez ad egyfajta útmutatást egyszerű, érthető, olvasmányos formában mind a vezetőknek, mind a vezetetteknek.”

Kelemen Béla,
ügyvezető igazgató
MOL Csoport

Olvass bele a könyvbe!

Vállalati növekedés az emberek fejlesztése által

Melyek azok a vezetői titkok, amelyekkel a lean ígéreteit valóra lehet váltani? Michael és Freddy Ballé most felfedi, hogy a vezető szervezetek miképp használják a lean gyakorlatát a tartós siker elérésének érdekében, s milyen jól bevált eszközöket és technikákat vetnek be az emberek fejlesztésében.

A regény meggyőzően mutatja be, hogyan lehet egy vállalkozást növekedési pályára állítani azzal, hogy az emberekre összpontosítunk. A történetben Andy Ward sensei Jane Delaney vezérigazgatót tanítja meg arra, hogyan vesse be tudatosan a lean vezetési eszközöket a személyes kompetenciái fejlesztésére, és miként érje el, hogy vállalata céltudatosan és folyamatosan fejlessze a mindennapi munkavégzést. Jane felismeri: ahhoz, hogy másokat megváltoztasson, először önmagát kell megváltoztatnia. A feladat nem az, hogy pusztán alkalmazza a lean elveket, hanem az, hogy saját maga is lean szemléletű vezetővé váljon.

Ismerd meg azokat az elveket, melyek által az embereket hatékonyan lehet fejleszteni a folyamatelvűség segítségével! Tudj meg szinte mindent a tiszteleten alapuló vezetés működéséről! Ez a fajta vezetés a szervezet minden egyes szintjét érintő problémamegoldások, a kérdezésalapú mentorálás és a technikai készségek fejlesztése által köti össze a vevőket és a munkavállalókat.

tisztelet ereje támogatói MOL Eisberg

ISBN 978-963-12-2357-6
Terjedelem: 228 oldal (145×205 mm)

További információk

Tömeg0,7 kg
Ár - Könyvek

Tagi ár (-30%) [befizetett tagdíjjal], Normál ár

Érdekelhetnek még…