A jó vezetők esznek utolsónak

2.940 Ft4.200 Ft

Simon Sinek

“Miért csak kevesen mondhatják el magukról, hogy imádják a munkájukat? / Mit tehetünk, hogy alkalmazottaink biztonságban érezzék magukat a munkahelyükön?”

Tagi ár: 2.940 Ft (30 % kedvezmény)
Normál ár: 4.200 Ft

Kiürítés
Cikkszám: N/A Kategória:

Leírás

A jó vezetők esznek utolsónak (Hogyan építsünk összetartó, lelkes és sikeres csapatot?)
Simon Sinek
ISBN 978-963-304-455-1
Megjelenés: 2017. június 06.
Terjedelem: 384 oldal (145 x 210 mm)

Miért csak kevesen mondhatják el magukról, hogy imádják a munkájukat?
Mit tehetünk, hogy alkalmazottaink biztonságban érezzék magukat a munkahelyükön?
Hogyan motiváljuk Y generációs munkavállalóinkat?

Képzeljünk el, hogy reggel mindenki lelkesen indul dolgozni, tudja, hogy megbíznak benne, és értékelik a munkáját, este pedig jó érzésekkel tér haza! Az igazán sikeres vállalatok és más szervezetek máris így működnek – kiváló vezetőik olyan környezetet teremtenek, amelyben az emberek jól érzik magukat, szívesen dolgoznak együtt és figyelemre méltó eredményeket érnek el.
Simon Sinek vezetési tanácsadó magával ragadó – a hadseregtől a gyártósorig, a kormányzati intézményektől a befektetési bankokig számos területről vett – igaz történetekkel illusztrálja, hogy vezetőnek lenni elsősorban azt jelenti, hogy gondoskodnunk kell azokról, akiket ránk bíztak. Azokat a vezetőket, akik hajlandók utolsónak enni, a beosztottaik a legfontosabb pillanatokban végtelen hűséggel jutalmazzák, és mident beleadnak a közös célok megvalósítása és a cég előrehaladása érdekében.

„Elsősorban nem a szervezet mérete vagy erőforrásai, hanem a szervezeti kultúrában rejlő potenciál határozza meg, hogy az adott vállalat mennyire képes alkalmazkodni a változásokhoz, legyőzni az ellenségeskedést és élen járni az újításokban. Ha a körülmények megfelelőek, ha erős és mindenki számára érzékelhető a biztonság köre, a legjobbat hozzuk ki magunkból. A hozzánk legméltóbb módon cselekszünk: összetartunk.”

Olvass bele a könyvbe!

 

További információk

Tömeg 0.7 kg
Részletek

Normál ár, Tagi ár