Problémamegoldás felsőfokon

18.690 Ft26.699 Ft

Vásárold meg kedvezményes áron a problémamegoldás felsőfokon kategória minden kötetét!

A csomag tartalma: Toyota-Kata; Vezesd a tanulást; Lean problémamegoldók kézikönyve; AJÁNDÉK: Lean Transzformációs Keretrendszer felírótábla

Leírás

A csomag tartalma: 

  • Toyota-Kata
  • Vezesd a tanulást
  • Lean problémamegoldók kézikönyve
  • AJÁNDÉK: Lean Transzformációs Keretrendszer felírótábla

Toyota-Kata

Vezessük, irányítsuk és fejlesszük munkatársainkat a Toyota módszerével!

Mike Rother könyve bepillantást enged a Toyota színfalai mögé, és új megvilágításba helyezi a legendás autógyártó menedzsmentmódszerét. Világosan, részletesen, példák felsorakoztatásával mutatja be, hogyan valósítja meg a Toyota a folyamatos fejlődést, és miként bontakoztatja ki a munkatársak képességeit.

„Ebből a könyvből kiderül, hogyan indulhat el bármelyik vállalat az idejétmúlt, eredményközpontú menedzsmenttől egy egészen más és sokkal jobb irányba.”

James P. Womack
alapító
Lean Enterprise Institute

Vezesd a tanulást

Problémamegoldás, egyetértés, mentorálás és vezetés az A3-menedzsmentfolyamat segítségével.

Vezesd a tanulást című könyv egy menedzser, Ken Sanderson és a beosztottja, Desi Porter történetét mondja el, amelynek során megmutatkozik az A3 egész komplexitása: a tanulás és tanítás, a munkavégzés és vezetés eszközeként rajzolódik ki előttünk. A történetből megismerhetjük az A3 alkalmazását menedzsmentfolyamatként.

„Minőségi Kiválóság programunk részeként az A3-menedzsmentet választottuk, hogy megalapozzuk a folyamatos fejlesztés kultúráját és vállalatunkat elindítsuk a véget nem érő tanulás, tökéletesítés útján. Az eredmények magukért beszélnek, ez sikerünk egyik legfontosabb záloga, ez a legfőbb eszköze annak, hogy Kiválósági Központtá váljunk.”

 Villányi Péter
ügyvezető igazgató
Avis Budget Group BSC Kft.

Lean problémamegoldók kézikönyve

A legtöbb cégvezető és csapat automatikusan az ismerős és standard problémamegoldó módszerekhez nyúl, amikor bármilyen gonddal szembesül, de ezzel felesleges nehézségeket, frusztrációt, csúszásokat és hatékonyság-csökkenést okoznak a probléma megoldása során – már amennyiben a probléma egyáltalán megoldódik! Másképp fogalmazva: újra és újra a régi kalapácshoz nyúlnak, mintha mindegyik üzleti probléma ugyanaz a szög volna. Lean problémamegoldók kézikönyve című könyvben a szerző, Art Smalley, a folyamatos fejlesztés szakértője, megmutatja, hogyan törhetünk ki ebből a csapdából.

 

 

AJÁNDÉK: Lean Transzformációs Keretrendszer felírótábla

Terjedelem: A4-es méretű felírótábla

A felírótábla összefoglalja a Lean Transzformációs Keretrendszer öt dimenzióját.

Minden lean átalakulás egyedi, minden transzformációs út egyedülálló. A keretrendszer célja, hogy végigvezessen a teljes folyamaton, az éppen szükséges kérdéseket téve fel, amelyeket át kell gondolni és választ adni rájuk a továbblépéshez.

További információk

Tömeg0,7 kg
Ár - Könyvek

Tagi ár (-30%) [befizetett tagdíjjal], Normál ár

Érdekelhetnek még…