Könnyed lean olvasmányok csomag

12.950 Ft18.500 Ft

Vásárold meg kedvezményes áron a könnyed lean olvasmányok kategória minden kötetét!

A csomag tartalma: Elemi lean; Lean, a mindennapi kenyerünk; A tisztelet ereje; Gemba-séták; AJÁNDÉK: LEI Thermo bögre

Leírás

A csomag tartalma:

  • Elemi lean
  • Lean, a mindennapi kenyerünk
  • A tisztelet ereje
  • Gemba-séták
  • AJÁNDÉK: LEI Thermo bögre

Elemi lean – Mindent, amit a leanről tudok, az első osztályban tanultam

Minden gyakorló lean szakemberben időről-időre felmerül a gondolat, hogy milyen jó lenne egy könnyen olvasható, rövid, összefoglaló anyag a lean szemlélet alapjairól, amelyet oda lehet adni ismerőseinknek, munkatársainknak és családtagjainknak – akár még a gyerekeinknek is. Ez a könyv tökéletesen megfelel e célnak.

„Kötelező olvasmányokra nemcsak az iskolában lenne szükség, hanem az életben is. Ha volna ilyen, a lean szakma részéről ez a könyv lenne az: olyan alapvető lean elveket tartalmaz, amelyek vállalati környezetben – operátoroktól a felső vezetőkig – épp úgy alkalmazhatók, mint a magánéletben. Tehát mindenkinek kötelezően ajánlott!”

  Kúti Csaba
kereskedelmi vezető
Trilogiq Hungária Kft.

Lean, a mindennapi kenyerünk

A Lean, a mindennapi kenyerünk című könyv bemutatja a barcelonai 365.cafe hálózatban végrehajtott lean fejlesztéseket és azok történetét. Ajánljuk mindazoknak, akik most ismerkednek a lean szemlélettel, vagy egy könnyebb olvasmány segítségével szeretnék alkalmazottaikat, ismerőseiket bevonni a lean utazásba. Sikerek, kudarcok, bevált módszerek és egy rendőrségi razzia…

„Az első néhány évben hihetetlenül keményen dolgoztunk, de ez nem bizonyult elégnek. Egy rendszerre volt szükségünk a folyamataink irányítására, mely lehetővé teszi, hogy átgondolt döntéseket hozzunk a következő lépésekkel kapcsolatban. Ez a rendszer a lean szemlélet, amely az utóbbi évtizedben a munkánk lelke lett, és nagyszerű eredményeket hozott. Teljesen átformálta a kultúránkat, megváltoztatta az üzletmenetet, és a növekedés motorjává vált. Minden nap új ajtót nyit meg: megmutatja, merre menjünk, és hogyan lehetnénk egy kicsivel még jobbak.

Juan Antonio Tena
365.cafe

A tisztelet ereje – Regény a lean szemléletű vezetésről

A regény meggyőzően mutatja be, hogyan lehet egy vállalkozást növekedési pályára állítani azzal, hogy az emberekre összpontosítunk. A történetben Andy Ward sensei Jane Delaney vezérigazgatót tanítja meg arra, hogyan vesse be tudatosan a lean vezetési eszközöket a személyes kompetenciái fejlesztésére, és miként érje el, hogy vállalata céltudatosan és folyamatosan fejlessze a mindennapi munkavégzést.

„Rengeteg vezetésről szóló könyv érhető el napjainkban, melyek a sikeres vezetéshez szükséges különböző kompetenciák fejlesztéséről, a helyes vezetői magatartás kialakításáról szólnak. Ugyanakkor alig-alig található olyan mű, amely arra helyezi a hangsúlyt, hogyan ismerjük meg – és nem mellesleg vezessük is – azt, ami valójában körülöttünk zajlik. E regény épp ehhez ad egyfajta útmutatást egyszerű, érthető, olvasmányos formában mind a vezetőknek, mind a vezetetteknek.”

Kelemen Béla,
ügyvezető igazgató
MOL Csoport

Gemba-séták

Az író Jim Womack, aki az elmúlt 30 évben számtalan vállalatnál járva kifejlesztette a gemba (munkavégzés helyszíne) bejárásának és az értékteremtésben együttműködő dolgozók részletes megfigyelésének módszerét.  A Gemba-séták elkészítése során kiválogatta a vállalatlátogatásaiból származó legfontosabb gondolatait és felfedezéseit. Útja joggal nyújt bátorságot és inspirációt minden mai lean gyakorlónak.

“Végre egy olyan szakkönyv, amely nemcsak egyes lean eszközök alkalmazásáról, hanem a lean szemlélet átfogó, gyakorlati alkalmazásáról, buktatóiról szól!”

Turóczi Péter
folyamatmenedzsment vezető
Audi Hungaria Motor Kft.

AJÁNDÉK: LEI Thermo bögre

450 ml-es rozsdamentes acél duplafalú bögre műanyag betéttel, Lean Enterprise Institute Hungary logóval, fehér dobozban.

További információk

Tömeg 0,7 kg
Ár - Könyvek

Tagi ár (30% kedvezmény) [feltétele a befizetett éves tagdíj], Normál ár

Érdekelhetnek még…