Szűkített alapcsomag

10.990 Ft15.700 Ft

Vásárold meg kedvezményes áron 3 legalapvetőbb kötetünket!

A csomag tartalma: Elemi lean; Lean, a mindennapi kenyerünk; Kaizen Expressz; AJÁNDÉK: Lean kártyacsomag

Leírás

A csomag tartalma: 

  • Elemi lean – Mindent, amit a leanről tudok, az első osztályban tanultam
  • Lean, a mindennapi kenyerünk
  • Kaizen Expressz – Alapismeretek a lean utazáshoz
  • AJÁNDÉK: Lean kártyacsomag

Elemi lean – Mindent, amit a leanről tudok, az első osztályban tanultam

Minden gyakorló lean szakemberben időről-időre felmerül a gondolat, hogy milyen jó lenne egy könnyen olvasható, rövid, összefoglaló anyag a lean szemlélet alapjairól, amelyet oda lehet adni ismerőseinknek, munkatársainknak és családtagjainknak – akár még a gyerekeinknek is. Ez a könyv tökéletesen megfelel e célnak.

„Kötelező olvasmányokra nemcsak az iskolában lenne szükség, hanem az életben is. Ha volna ilyen, a lean szakma részéről ez a könyv lenne az: olyan alapvető lean elveket tartalmaz, amelyek vállalati környezetben – operátoroktól a felső vezetőkig – épp úgy alkalmazhatók, mint a magánéletben. Tehát mindenkinek kötelezően ajánlott!”

  Kúti Csaba
kereskedelmi vezető
Trilogiq Hungária Kft.

Lean, a mindennapi kenyerünk

A Lean, a mindennapi kenyerünk című könyv bemutatja a barcelonai 365.cafe hálózatban végrehajtott lean fejlesztéseket és azok történetét. Ajánljuk mindazoknak, akik most ismerkednek a lean szemlélettel, vagy egy könnyebb olvasmány segítségével szeretnék alkalmazottaikat, ismerőseiket bevonni a lean utazásba. Sikerek, kudarcok, bevált módszerek és egy rendőrségi razzia…

„Az első néhány évben hihetetlenül keményen dolgoztunk, de ez nem bizonyult elégnek. Egy rendszerre volt szükségünk a folyamataink irányítására, mely lehetővé teszi, hogy átgondolt döntéseket hozzunk a következő lépésekkel kapcsolatban. Ez a rendszer a lean szemlélet, amely az utóbbi évtizedben a munkánk lelke lett, és nagyszerű eredményeket hozott. Teljesen átformálta a kultúránkat, megváltoztatta az üzletmenetet, és a növekedés motorjává vált. Minden nap új ajtót nyit meg: megmutatja, merre menjünk, és hogyan lehetnénk egy kicsivel még jobbak.

Juan Antonio Tena
365.cafe

Kaizen Expressz – Alapismeretek a lean utazáshoz

Hogyan fogjunk hozzá a lean gyártás megvalósításához? Mi legyen a következő, majd az azt követő lépés? Manapság már nem könnyű eligazodni a lean elvekkel kapcsolatos információk tengerében.

Kaizen Expressz egyértelműen bemutatja a folyamatot, és pörgős, gördülékeny stílusban ismerteti a Toyota termelési rendszer (TPS) alapvető elemeit, mégpedig a megvalósítás logikus sorrendjében.

“A Kaizen Expressz e különleges megközelítése és nézőpontja révén egyértelműen kitölti az eddigi rést a magyar lean könyvek polcán. Ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, aki a korábbi tapasztalataitól függetlenül szeretné szélesíteni lean ismereteit: a tapasztalt lean szakemberek is ugyanolyan haszonnal forgathatják, mint az egyetemi hallgatók és frissdiplomások.”

Dr. Max Nitzsche
gyárigazgató
Robert Bosch Energy and Body Systems Kft., Miskolc

AJÁNDÉK: Lean kártyacsomag

Bármely, a franciakártyával játszható kártyajátékhoz alkalmas, ugyanakkor a kártyákon megjelenő lean gondolatok, idézetek, ábrák hasznos motivációs eszközök lehetnek a mindennapi lean folyamatok során is.

Lean kártyacsomag termékkép

További információk

Tömeg0,7 kg
Ár - Könyvek

Tagi ár (-30%) [befizetett tagdíjjal], Normál ár

Érdekelhetnek még…