Lean Practitioner Program adatbekérő

  Résztvevő adatai

  A "*"-gal jelölt mezők kitöltése kötelező! Támogatott böngészők: Google Chrome, Apple Safari

  *Legmagasabb iskolai végzettség (Kérjük, válassz a legördülő listából!)

  Képző intézmény (LEI Hungary Kft.) felnőttképzési adatszolgáltatási rendszerben szereplő nyilvántartási száma: B/2021/001636

  A Lean Practitioner Program a 2013. évi LXXVII. törvény alapján bejelentésköteles képzésnek minősül, emiatt adatszolgáltatási kötelezettséget kell teljesítenünk. Megadott adataidat kizárólag a Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszerben teljesítendő kötelező adatszolgáltatáshoz használjuk fel, és a 2013. évi LXXVII. törvényben meghatározott ideig és módon kezeljük. Az űrlap kitöltésével és leadásával tudomásul veszed, hogy a képzésben való részvételhez az adatkezelés kötelező, és hogy adataidat a bejelentett képzések megvalósulását ellenőrző hivatalos szervek számára továbbítani kell. A 2013. LXXVII. évi Felnőttképzésről szóló törvényben meghatározott adataidat a LEI Hungary Kft. az információs önrendelkezési jogról és az információs szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásai szerint kezeli. Az adatok statisztikai célra felhasználhatók és statisztikai célú felhasználásra személyazonosításra alkalmatlan módon átadhatók.

  Írd be az ellenőrző kódot:
  captcha

  Sikeres adattovábbítás esetén visszaigazoló emailt küldünk neked. (Kérlek, ellenőrizd a levélszemét mappát is!) Ha bármilyen probléma merülne fel, elérsz minket az info@lean.org.hu e-mail címen, illetve a +36 70 940 9449 telefonszámon.