Bemutatkozás

25 fős elnökségünkkel és 150 tagvállalatból álló szakmai közösségünkkel közel 40 éve dolgozunk azon, hogy támogassuk a magyar gazdaság fejlődését és versenyképességének javítását. Folyamatosan fejlődő szakmai közösségünk nyitva áll minden érdeklő cég vagy vállalkozás számára, olyan lehetőségeket kínálva, melyek segíthetnek üzleti céljaik elérésében.

A JVSZ az évek során sikeresen alkalmazkodott a megváltozott környezet kihívásaihoz, napjainkra Magyarország egyik legrelevánsabb üzleti szövetségévé, a mindenkori gazdaságpolitikai döntéshozás fontos tanácsadói és véleményezési partnerévé vált.

A JVSZ célkitűzése, hogy erős hidat képezzen a kormányzat és az üzleti szféra között és biztosítsa a folyamatos kétirányú kommunikációt, valamint a valódi párbeszédet. Tagvállalataink a teljes magyar hazai gazdaság kibocsátásának több mint 15-20 százalékát adják, a teljes magyar GDP közel egyharmadát fedik le.

Tagvállalatainknak rendszeresen széleskörű rendezvényeket biztosítunk, szakmai és társadalmi eseményeken vehetnek részt, megoszthatják és gyarapíthatják tudásukat

* regisztrálj a JVSZ jegyáruházba, kérjük ott jelöld: “Partnerszervezet tagja vagyok”

**más kedvezménnyel nem összevonható, megrendelés/jelentkezés megjegyzés rovatába kérjük írd be: „JVSZ tag vagyok”