Toyota-Kata

4.130 Ft5.900 Ft

“A szerző arra az útra szeretné irányítani az olvasót, amelyet a Toyota is végigjárt. Ez a kötet alapmű minden olyan közép- és felső vezetőnek, aki szeretné megváltoztatni cége vállalati kultúráját.”

Leírás

Toyota-Kata
Mike Rother

Shingo Kutatási Díjat nyert kötet

Vezessük, irányítsuk és fejlesszük munkatársainkat a Toyota módszerével!

  • Miként érhetjük el, hogy a vállalatunk kezelni tudja a váratlan helyzeteket, a vevőink pedig hosszú távon is elégedettek legyenek?
  • Hogyan fejleszthetjük és aknázhatjuk ki munkatársaink képességeit, hogy jobb teljesítményre törekedjenek, és sikereket érjenek el?
  • Hogyan tehetjük cégünknél a folyamatos fejlődést és alkalmazkodást a mindennapi munka részévé?

Mike Rother könyve bepillantást enged a Toyota színfalai mögé, és új megvilágításba helyezi a legendás autógyártó menedzsmentmódszerét. Világosan, részletesen, példák felsorakoztatásával mutatja be, hogyan valósítja meg a Toyota a folyamatos fejlődést, és miként bontakoztatja ki a munkatársak képességeit a fejlesztési kata és a coaching kata segítségével.

A szerző bírálja a lean módszerek átgondolás nélküli alkalmazását. Magyarázatot ad arra is, miért nem érti meg a nyugati vállalatok többsége a lean szemléletet, és miért csak korlátozott eredményeket ér el általa. Rother arra az útra szeretné irányítani az olvasót, amelyet a Toyota is végigjárt. Ez a kötet alapmű minden olyan közép- és felső vezetőnek, aki szeretné megváltoztatni cége vállalati kultúráját.

Mike Rother mérnök, kutató, tanár és tanácsadó, a Michigani Egyetem, az Industrial Technology Institute, a Fraunhofer Institute és a Dortmundi Műszaki Egyetem munkatársa. Munkája révén a világ számos vállalatához és sok száz gyárába eljutott, ahol a dolgozókkal együttműködve tesztelte az ötleteit, és megosztotta velük a tapasztalatait. Miután hat éven át tanulmányozta a Toyota menedzsmentmódszerét, elsőként írta le közérthetően a legendás autógyártó vállalati gyakorlatát.

„Ebből a könyvből kiderül, hogyan indulhat el bármelyik vállalat az idejétmúlt, eredményközpontú menedzsmenttől egy egészen más és sokkal jobb irányba.”

James P. Womack
alapító
Lean Enterprise Institute

ISBN 978-963-30-4186-4
Terjedelem: 300 oldal (160×235 mm)


Toyota-Kata workshop

Toyota kata workshopAz utóbbi években számos vállalat tudatosan vezette be gyáraiban és az ellátási láncban a lean eszközöket, például a kanbant, az 5S-t, a heijunka-táblákat, az U-cellákat, a SMED-et és a TPM-et. Ön is megkezdte már a lean utazást? Elégedett az eredményekkel? Fenntarthatóak az eredmények? Folyamatos a fejlődés? Nem?

  • A workshop során a résztvevők alapvető ismereteket szerezhetnek a Toyota-Kata menedzsmentkoncepció összefüggéseiről, melyek a folyamatos és fenntartható fejlődést segítik elő.
  • Megtudhatják, hogy a folyamatos fejlődést miképp alakíthatják versenyelőnnyé azáltal, hogy azt minden szinten a napi munkamenet részévé teszik.
  • Megtanulhatják, hogyan lehet a problémamegoldó képességet az egész szervezetre kiterjedően fejleszteni.

A Toyota-Kata workshop részleteiért kattints ide!

További információk

Tömeg0,7 kg
Ár - Könyvek

Tagi ár (-30%) [befizetett tagdíjjal], Normál ár

Érdekelhetnek még…