Okosabban, gyorsabban, jobban – Utolsó példány

2.940 Ft4.200 Ft

Az Okosabban, gyorsabban, jobban nyolc kulcsfontosságú koncepciója magyarázatot ad arra, hogy miért érnek el rendkívüli sikereket bizonyos emberek és vállalatok még a gyors változások közepette is.

Tagi ár: 2.940 Ft (30% kedvezmény)
Normál ár: 4.200 Ft

Törlés
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Leírás

Okosabban, gyorsabban, jobban (Smarter, Faster, Better)
Charles Duhigg

Hogyan tudjuk mentális modellek segítségével fenntartani a koncentrációnkat?

Miként taníthatjuk meg a céltalan tinédzsereket, hogy önmagukat motiválják?

Miért fontosabb az, hogyan működik egy csoport, mint az, hogy kik a tagjai?

Sokak szerint a hatékonyság azt jelenti, hogy többet vagy keményebben kell dolgoznunk. A Pulitzer-díjas újságíró, Charles Duhigg szerint erről szó sincs: az igazán hatékonyt csupán az különbözteti meg elfoglalt társaiktól, hogy megválasztják, mely ambícióik megvalósításán fáradoznak, és mely céljaikat hagyják figyelmen kívül, valamint hogy milyen szervezeti kultúrát alakítanak ki vezetőként a csapatukban.

Az Okosabban, gyorsabban, jobban nyolc kulcsfontosságú koncepciója – a motivációtól a célmeghatározáson és a fókuszon át a döntéshozatalig – magyarázatot ad arra, hogy miért érnek el rendkívüli sikereket bizonyos emberek és vállalatok még a gyors változások közepette is. A szerző az idegtudomány, a pszichológia és a viselkedési közgazdaságtan legfrissebb kutatásaira támaszkodva bevezet a termelékenység tudományába, és bemutatja, hogy a mai világban a „hogyan gondolkodunk” fontosabb annál, mint hogy „mit gondolunk”.

Olvass bele a könyvbe!

ISBN 978-963-304-451-3
Terjedelem: 368 oldal

További információk

Tömeg 0.7 kg
Részletek

Normál ár, Tagi ár [feltétele a befizetett éves tagdíj]

Érdekelhetnek még…