Lean vezető csomag

15.120 Ft21.600 Ft

Vásárold meg kedvezményes áron a Hogyan legyek lean vezető? kategória minden kötetét!

A csomag tartalma: Lean Sensei; A tisztelet ereje; A menedzsment munkája; Lean Startup; AJÁNDÉK: Egyperces menedzsment

Törlés

Leírás

A csomag tartalma: 

  • Lean Sensei – A Toyota tanítóinak útján
  • A tisztelet ereje – Regény a lean szemléletű vezetésről
  • A menedzsment munkája
  • Lean Startup – Hogyan tegyük ötleteinket sikeressé és fenntarthatóvá?
  • AJÁNDÉK: Egyperces menedzsment

 

Lean Sensei – A Toyota tanítóinak útján

A sensei feladata az, hogy elvégeztessen velünk olyan feladatokat, amelyekről el sem tudtuk képzelni, hogy képesek vagyunk rá.

  • Hogyan érik ezt el?
  • Mi a céljuk?
  • Hogyan lehet valakiből sensei?

Lean Sensei – A Toyota tanítóinak útján című könyvben megtalálod a választ a fenti kérdésekre. Alapmű azok számára, akik igazi, fenntartható fejlődést szeretnének elérni a lean szemlélet által, és nyitottak arra, hogy a fejlődés érdekében feszegessék határaikat.

“A munkahelyeket – ahol életünk közel egyharmadát töltjük – tekinthetnénk akár oktatási intézményeknek is. Itt tanulunk ugyanis konfliktust kezelni, csapatban dolgozni és helyzeteket megoldani. Éppen ezért különösen nagy a vállalatok és a vezetők felelőssége, hogy milyen példával is járnak élen a tanulásban, a tanításban, a vezetésben és a folyamatos fejlesztésben – nap mint nap. Ez a könyv rámutat a folyamatos tanulás és tanítás fontosságára, és bevezeti a sensei – a szervezet “tanítómestere” – fogalmát. Emellett részletesen megtudhatjuk azt is, milyen képességekkel rendelkezik a sensei, és mi a pontos szerepe a lean transzformációban.”

Sebestyén Balázs
ügyvezető
CooperVision CL Kft.

A tisztelet ereje – Regény a lean szemléletű vezetésről

A regény meggyőzően mutatja be, hogyan lehet egy vállalkozást növekedési pályára állítani azzal, hogy az emberekre összpontosítunk. A történetben Andy Ward sensei Jane Delaney vezérigazgatót tanítja meg arra, hogyan vesse be tudatosan a lean vezetési eszközöket a személyes kompetenciái fejlesztésére, és miként érje el, hogy vállalata céltudatosan és folyamatosan fejlessze a mindennapi munkavégzést.

„Rengeteg vezetésről szóló könyv érhető el napjainkban, melyek a sikeres vezetéshez szükséges különböző kompetenciák fejlesztéséről, a helyes vezetői magatartás kialakításáról szólnak. Ugyanakkor alig-alig található olyan mű, amely arra helyezi a hangsúlyt, hogyan ismerjük meg – és nem mellesleg vezessük is – azt, ami valójában körülöttünk zajlik. E regény épp ehhez ad egyfajta útmutatást egyszerű, érthető, olvasmányos formában mind a vezetőknek, mind a vezetetteknek.”

Kelemen Béla,
ügyvezető igazgató
MOL Csoport

A menedzsment munkája

A könyv szerzője Jim Lancaster, a Lantech vállalat vezérigazgatója, aki első kézből, őszintén számol be arról, milyen személyes átalakuláson ment keresztül vezetőként, továbbá miben nyilvánul meg számára a menedzsment munkája. A könyvet – amely egyben gyakorlati, részletes üzleti esettanulmány is a Lantech lean transzformációjáról, visszaeséséről és visszatéréséről – nem csupán az amerikai, hanem más országok gyártó- és egyéb iparágainak szereplői is haszonnal forgathatják a saját átalakulásuk elősegítésére.

“A könyv rámutatott, mi volt a hiányzó láncszem a vezetői rendszerünkben, amelytől az ügyfél-elégedettség nőni kezdett, a folyamatok javultak, a hibák csökkentek, és az alkalmazottak lojalitása is emelkedett. “

Kovach Anton
vezérigazgató
ShiwaForce.com

Lean Startup – Hogyan tegyük ötleteinket sikeressé és fenntarthatóvá?

A lean gyártás tapasztalataira építve a könyv forradalmian új menedzsmentmódszert kínál. Arra biztatja az innovatív vállalkozókat – cégmérettől függetlenül –, hogy ne dőljenek be a hiúsági mutatóknak, inkább a tényleges előrehaladást mérjék, és mielőbb derítsék ki, mit is akarnak valójában az ügyfelek.

 

AJÁNDÉK: Egyperces menedzsment

Vezetőként kihívásokkal teli, felgyorsult világunkban sem feledkezhetünk meg a legfontosabb értékünkről: az embereinkről. Az Egyperces menedzsment naprakész technikáival hatékonyan fejleszthetjük problémamegoldó- és alkalmazkodóképességüket.

További információk

Tömeg 0.7 kg
Ár - Könyvek

Tagi ár (30% kedvezmény) [feltétele a befizetett éves tagdíj], Normál ár

Érdekelhetnek még…