Lean eszközök csomag

20.780 Ft29.690 Ft

Vásárold meg kedvezményes áron a lean eszközök a gyakorlatban kategória minden kötetét!

A csomag tartalma: Tanulj meg látni; Kaizen Expressz; Vezesd a tanulást; Kanban a gyakorlatban; AJÁNDÉK: Lean Transzformációs Keretrendszer felírótábla

Leírás

A csomag tartalma: 

  • Tanulj meg látni
  • Kaizen Expressz
  • Vezesd a tanulást
  • Kanban a gyakorlatban
  • AJÁNDÉK: Lean Transzformációs Keretrendszer felírótábla

Tanulj meg látni

Mint az elmúlt években oly sokan, mi is azt próbáltuk megértetni a gyártókkal, hogy ne különálló termelési lépésekben, hanem az áramlás egészében gondolkodjanak, és ne az elkülönült lépések fejlesztésére, hanem lean rendszerek bevezetésére törekedjenek. Próbáltunk segíteni a hosszú távú szisztematikus fejlesztések végrehajtásában, amivel nemcsak a veszteségeket, de a forrásukat is meg lehet szüntetni. Ahol éltek a térképezés eszközével, ott örömmel tapasztaltuk, hogy a módszer kivételesen hatékony: a figyelem középpontjába helyezi az áramlást, és segít a felismerés folyamatában. És most, e könyvben ugyanezt szeretnénk megmutatni az Olvasóinknak is.

„A lean szemlélet a banki szektorban rövidebb múltra tekint vissza, mint termelési környezetben. A Raiffeisen Bank célul tűzte ki, hogy a lean eszközök alkalmazásával magasabb minőségű szolgáltatást nyújtson ügyfeleinek. Az értékfolyamat-térképezés lehetővé teszi, hogy nyitott szemmel járjunk a folyamataink mentén, így a veszteségek felismerésével és kiküszöbölésével még több értéket teremtsünk ügyfeleink számára.”

Martin Melkowitsch
COO
Raiffeisen Bank Hungary

Kaizen Expressz

Hogyan fogjunk hozzá a lean gyártás megvalósításához? Mi legyen a következő, majd az azt követő lépés? Manapság már nem könnyű eligazodni a lean elvekkel kapcsolatos információk tengerében.

Kaizen Expressz egyértelműen bemutatja a folyamatot, és pörgősgördülékeny stílusban ismerteti a Toyota termelési rendszer (TPS) alapvető elemeit, mégpedig a megvalósítás logikus sorrendjében.

“A Kaizen Expressz e különleges megközelítése és nézőpontja révén egyértelműen kitölti az eddigi rést a magyar lean könyvek polcán. Ajánlom ezt a könyvet mindenkinek, aki a korábbi tapasztalataitól függetlenül szeretné szélesíteni lean ismereteit: a tapasztalt lean szakemberek is ugyanolyan haszonnal forgathatják, mint az egyetemi hallgatók és frissdiplomások.”

Dr. Max Nitzsche
gyárigazgató
Robert Bosch Energy and Body Systems Kft., Miskolc

Vezesd a tanulást

Problémamegoldás, egyetértés, mentorálás és vezetés az A3-menedzsmentfolyamat segítségével.

Vezesd a tanulást című könyv egy menedzser, Ken Sanderson és a beosztottja, Desi Porter történetét mondja el, amelynek során megmutatkozik az A3 egész komplexitása: a tanulás és tanítás, a munkavégzés és vezetés eszközeként rajzolódik ki előttünk. A történetből megismerhetjük az A3 alkalmazását menedzsmentfolyamatként.

„Minőségi Kiválóság programunk részeként az A3-menedzsmentet választottuk, hogy megalapozzuk a folyamatos fejlesztés kultúráját és vállalatunkat elindítsuk a véget nem érő tanulás, tökéletesítés útján. Az eredmények magukért beszélnek, ez sikerünk egyik legfontosabb záloga, ez a legfőbb eszköze annak, hogy Kiválósági Központtá váljunk.”

 Villányi Péter
ügyvezető igazgató
Avis Budget Group BSC Kft.

Kanban a gyakorlatban

A Kanban a gyakorlatban útmutatást ad a kanban rendszer tervezésével, bevezetésével és működtetésével kapcsolatban. A Productivity Shopfloor Series könyvei egyszerű és költséghatékony megközelítést kínálnak az alapvető tudás megszerzéséhez a termelésfejlesztés témakörében. Ezt a könyvet is – akárcsak a Shopfloor Series minden kötetét – jellemzi a különösen praktikus és újszerű oktatóstílus. Célja, hogy támogassa a hatékony és bizonyítottan működő fejlesztőeszközök bevezetését és alkalmazását az egész vállalaton belül.

AJÁNDÉK: Lean Transzformációs Keretrendszer felírótábla

Terjedelem: A4-es méretű felírótábla

A felírótábla összefoglalja a Lean Transzformációs Keretrendszer öt dimenzióját.

Minden lean átalakulás egyedi, minden transzformációs út egyedülálló. A keretrendszer célja, hogy végigvezessen a teljes folyamaton, az éppen szükséges kérdéseket téve fel, amelyeket át kell gondolni és választ adni rájuk a továbblépéshez.

További információk

Tömeg 0,7 kg
Ár - Könyvek

Tagi ár (30% kedvezmény) [feltétele a befizetett éves tagdíj], Normál ár

Érdekelhetnek még…