Kezdj a miérttel! – Az inspiráló vezetés titka

2.940 Ft4.200 Ft

„Miért fontos inspirálnunk a vevőinket ahelyett, hogy manipulálnánk őket? Miért tudnak egyes vezetők mindenki másnál jobban hatni a csapatuk tagjaira? Miért nyereségesebbek és befolyásosabbak bizonyos vállalatok a versenytársaiknál?”

Leírás

Kezdj a miérttel! – Az inspiráló vezetés titka (Start With Why)
Simon Sinek

Miért fontos inspirálnunk a vevőinket ahelyett, hogy manipulálnánk őket?
Miért tudnak egyes vezetők mindenki másnál jobban hatni a csapatuk tagjaira?
Miért nyereségesebbek és befolyásosabbak bizonyos vállalatok a versenytársaiknál?

Martin Luther King Jr.- tól Steve Jobs-on át a Wright Fivérekig minden világformáló vezető ösztönösen a miérttel kezdte…

Bármelyik szervezet meg tudja mondani, mit csinál; a legtöbb azt is el tudja magyarázni, hogyan csinálja; de azt csak nagyon kevesen tudják világosan megfogalmazni, miért csinálják. A miért soha nem a pénz vagy a profit – az mindig csak eredmény. Simon Sinek vezetés és marketing-tanácsadó a világformáló vezetők gondolkodását, cselekedeteit és kommunikációját tanulmányozva felismerte, hogy azért tudták inspirálni a környezetüket és értek el nagy dolgokat, mert ösztönösen a miérttel kezdtek. A miért az, ami minket és a körülöttünk lévőket inspirál.
A kezdj a miérttel bemutatja, hogy azok a vezetők akik inspirálnak mind ugyanúgy gondolkodnak, cselekednek és kommunikálnak és az ő viselkedésük teljesen ellentétes az átlagéval. Sinek e felismerés alapján megalkotott nagy hatású modellje, az arany kör filozófiája mentén egész szervezeteket lehet felépíteni, mozgalmakat elindítani és tömegeket inspirálni – kis- és nagyvállalatoknál, nonprofit szervezeteknél és a politikában egyaránt. A Kezdj a miérttel című könyv által, a való életből vett sokféle történeten keresztül kirajzolódik előttünk, mi kell ahhoz, hogy valóban vezetni és motiválni tudjunk – akár inspirálni szeretnénk másokat, akár valaki olyat keresünk, aki minket inspirálhat. A nagy vezetők ugyanis nemcsak motiválnak, hanem inspirálnak, cselekvésre buzdítanak. Aki inspirálni képes, az célt ad az embereknek, vagy az összetartozás érzését nyújtja. […] A valódi vezető követőket szerez, akik nem utasításra cselekszenek, hanem azért, mert vezetőjük cselekvésre inspirálta őket.

ISBN: 9789633047873
Terjedelem: 280 oldal

További információk

Tömeg0,6 kg
Ár - Könyvek

Tagi ár (-30%) [befizetett tagdíjjal], Normál ár

Érdekelhetnek még…