Kanban a gyakorlatban

2.093 Ft2.990 Ft

“A tanulás folyamatát a szöveg közben feltett kérdések segítik, melyek alapján az olvasó elgondolkodhat az olvasottak alkalmazásának lehetőségéről a saját területén.”

Leírás

Kanban a gyakorlatban (The Productivity Press Development Team)

A Kanban a gyakorlatban útmutatást ad a kanban rendszer tervezésével, bevezetésével és működtetésével kapcsolatban.

A tanulás folyamatát a szöveg közben feltett kérdések segítik, melyek alapján az olvasó elgondolkodhat az olvasottak alkalmazásának lehetőségéről a saját területén. A fejezetek végén az addig olvasottak összefoglalása található, a könyv végén, pedig az egész könyv összefoglalója is megtalálható.
Az első fejezetben megismerkedhetünk az alapfogalmakkal. A második fejezetben, a kanban rendszer funkciójáról és működtetésének szabályairól, valamint a kanban típusairól van szó. A harmadik fejezetből megtudhatjuk, hogyan kell a kanbanok számát meghatározni, itt a gyártáskiegyenlítés, vagyis a heijunka fogalmával is megismerkedünk. A negyedik fejezetből a kanban rendszer bevezetéséhez tudunk meg sok fontos információt, itt kerülnek tárgyalásra a szupermarketek, az anyagszállítók és a körjárat is. Az ötödik fejezetben az is kiderül, hogy a kanbanokat hogyan használhatjuk termelési rendszerünk fejlesztésére. A hatodik fejezetben, pedig két oldalon összefoglalva megtaláljuk a kanban rendszer bevezetéséhez szükséges tudnivalók összefoglalóját.

A Productivity Shopfloor Series könyvei egyszerű és költséghatékony megközelítést kínálnak az alapvető tudás megszerzéséhez a termelésfejlesztés témakörében. Ezt a könyvet is – akárcsak a Shopfloor Series minden kötetét – jellemzi a különösen praktikus és újszerű oktatóstílus. Célja, hogy támogassa a hatékony és bizonyítottan működő fejlesztőeszközök bevezetését és alkalmazását az egész vállalaton belül.

A tanulás megkönnyítését szolgálják:

  • jól felépített, könnyen érthető anyag;
  • a fejezetek elején áttekintés, végén pedig összefoglalás;
  • kérdések a tanultak alkalmazásának elősegítésére;
  • ábrák és illusztrációk;
  • ikonok a definíciók és lényeges pontok kiemelésére.

ISBN 978-963-08-1008-1
Terjedelem: 112 oldal (168×237 mm)

További információk

Tömeg0,7 kg
Ár - Könyvek

Tagi ár (-30%) [befizetett tagdíjjal], Normál ár

Érdekelhetnek még…