VII. Nemzetközi Lean Konferencia

Nemzetközi Lean Konferencia programsorozat, 2018. június 6-7.


Sammy Obara

A korábbi évek saját tapasztalatai és résztvevőink visszajelzései alapján már dolgozunk a 2018. évi VII. Nemzetközi Lean Konferencia szervezésén.

A rendezvény kiemelt előadója Sammy Obara lesz.

Sammy Obara a Toyota Termelési Rendszert (TPS) a Toyota Motors vállalatnál tanulta Japánban. A Toyota City-ben található Honsha Overseas Engineering Division keretein belül három évig tartó intenzív gyakorlati képzésben volt része, majd 13 éven keresztül a lean transzformáció gyakorlati támogatása volt a feladata számos Toyota vállalatnál Japánban, Brazíliában, Venezuelában és az Egyesült Államokban.

Számos tanácsadó cégnél és oktatási szervezetnél tanított a lean szemléletről, többek között a Harvardon és a Stanford Egyetemen, sőt még ázsiai és afrikai humanitárius missziók keretén belül is. Közel harmincévnyi lean tapasztalata során több mint 350 vállalatot támogatott a lean úton. Iskoláktól kezdve kórházakon át a hadseregig számos intézménynél vezetett TPS projekteket, mely során több országban is megfordult, köztük Kínában, Mexikóban, Kanadában, Indonéziában, Brazíliában, Japánban, Ausztriában, az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban.

A mesterképzést technológia-menedzsment szakon végezte, a Lean Enterprise Institute szakmai partnere, illetve a kaliforniai főiskolai rendszer globális stratégiamenedzsment oktatója. A Stanford Egyetem és a San Diego Állami Egyetem posztgraduális kurzusainak vendégelőadója, továbbá az American Production and Inventory Control Society, az Association for Productivity and Quality (APQ) és az American Society for Quality (ASQ) által szervezett konferenciák rendszeres előadója.

Folyékonyan beszél portugálul, spanyolul, angolul, és alapszinten japánul.

Jelenleg a Honsha.ORG szervezeten keresztül dolgozik együtt olyan vállalatokkal, amelyek a lean transzformációt tűzték ki célul.

 

Részletes program rövidesen weboldalunkon.

Korábbi konferenciáink összefoglalói