vezetok_a_gaton

Vezetők a gáton – Ingyenesen letölthető!

Termékleírás

Kővári Róbert
ISBN 978-963-06-9571-8
Megjelenés: 2010
Terjedelem: 45 oldal
Jon Miller, a Gemba Panta Rei bloggere megjelentetett 2006-ban egy 37 bejegyzésből álló sorozatot Taichi Ohno Genba Keiei c. könyve alapján. A bejegyzések nem egyeztek meg szó szerint a könyv egyes fejezeteivel, inkább Jon értelmezései voltak, elsősorban a gyártásból származó példákkal. Amikor ráakadtam ezekre a bejegyzésekre, engedélyt kértem Jontól, hogy magyarul is megjelentethessek egy hasonló anyagot. Az engedélyt megkaptam, remélem ennek a végén Önök éppúgy örülni fognak, ahogy én!
Ezen kiadvány egyes fejezetei nem egyszerű fordításai Jon Miller bejegyzéseinek. Elkészítésükkor Jon anyagát vettem alapul, majd kiegészítettem saját gondolataimmal, valamint aktuális információkkal. Az eredeti bejegyzéseket a kiadvány végén található link segítségével Önök is elolvashatják.Tisztelt Olvasó!
munkatárs, mérnök, vezető…
irodai vagy termelő, szolgáltató munkakörben…
mindegy!
Meleg szívvel ajánlom Neked Kővári Róbert művét (külön köszönet az ingyenes letölthetőségért). Számomra „nehezen letehető” 38 fejezetet tartasz most a kezedben, melynek különös erénye, hogy sikerült a legizgalmasabb témákat is 1 oldalon belül megvillantani, méghozzá olyan izgalmas történetekkel, idézetekkel, hogy szinte keresési kényszert érzel, hol is tudnál még utána olvasni és egy-egy témát még részletesebben megismerni. Az 1 oldalas fejezetek könnyed olvasmánynak tűnnek, de engem minden mondata további gondolkodásra inspirált, konkrét szituációkat idézett fel, ahol a magam és munkatársaim megnyilvánulásait, viselkedését és reakcióit más megvilágításban újra értelmezhettem és jobban megérthettem.
Próbáld meg Te is!
Kellemes „sorok közt” olvasgatást kívánok:Szalay Attila termelési vezető – AUDI HUNGARIA MOTOR KFT., Négyhengeres Otto motorszereldeLetöltés