toyota-kata_borito_konyv

Toyota-kata

4.130 Ft5.900 Ft

Mike Rother

“A szerző arra az útra szeretné irányítani az olvasót, amelyet a Toyota is végigjárt. Ez a kötet alapmű minden olyan közép- és felső vezetőnek, aki szeretné megváltoztatni cége vállalati kultúráját.”

Clear selection

Termékleírás

Toyota-kata
Mike Rother
ISBN 978-963-30-4186-4
Megjelenés: 2014. szeptember
Terjedelem: 300 oldal (160×235 mm)

Shingo Kutatási Díjat nyert kötet

Vezessük, irányítsuk és fejlesszük munkatársainkat a Toyota módszerével!
Miként érhetjük el, hogy a vállalatunk kezelni tudja a váratlan helyzeteket, a vevőink pedig hosszú távon is elégedettek legyenek?
Hogyan fejleszthetjük és aknázhatjuk ki munkatársaink képességeit, hogy jobb teljesítményre törekedjenek, és sikereket érjenek el?
Hogyan tehetjük cégünknél a folyamatos fejlődést és alkalmazkodást a mindennapi munka részévé?
Mike Rother könyve bepillantást enged a Toyota színfalai mögé, és új megvilágításba helyezi a legendás autógyártó menedzsmentmódszerét. Világosan, részletesen, példák felsorakoztatásával mutatja be, hogyan valósítja meg a Toyota a folyamatos fejlődést, és miként bontakoztatja ki a munkatársak képességeit a fejlesztési kata és a coaching kata segítségével.
A szerző bírálja a lean módszerek átgondolás nélküli alkalmazását. Magyarázatot ad arra is, miért nem érti meg a nyugati vállalatok többsége a lean szemléletet, és miért csak korlátozott eredményeket ér el általa. Rother arra az útra szeretné irányítani az olvasót, amelyet a Toyota is végigjárt. Ez a kötet alapmű minden olyan közép- és felső vezetőnek, aki szeretné megváltoztatni cége vállalati kultúráját.
Mike Rother mérnök, kutató, tanár és tanácsadó, a Michigani Egyetem, az Industrial Technology Institute, a Fraunhofer Institute és a Dortmundi Műszaki Egyetem munkatársa. Munkája révén a világ számos vállalatához és sok száz gyárába eljutott, ahol a dolgozókkal együttműködve tesztelte az ötleteit, és megosztotta velük a tapasztalatait. Miután hat éven át tanulmányozta a Toyota menedzsmentmódszerét, elsőként írta le közérthetően a legendás autógyártó vállalati gyakorlatát.

„Ebből a könyvből kiderül, hogyan indulhat el bármelyik vállalat az idejétmúlt, eredményközpontú menedzsmenttől egy egészen más és sokkal jobb irányba.”
James P. Womack, alapító – Lean Enterprise Institute

Toyota-Kata workshop