HVG_tettvagy_konyv

Tettvágy

2.730 Ft3.900 Ft

John P. Kotter
“A sikerhez változás kell. A változás kiindulópontja viszont a tettvágy. De mi is az a tettvágy? Mikor éreztünk utoljára valódi tettvágyat magunkban?”
Clear selection

Termékleírás

Tettvágy

John P. Kotter
ISBN 978-963-96-8692-2
Megjelenés: 2009
Terjedelem: 224 oldal (145 x 210 mm)

A sikerhez változás kell. A változás kiindulópontja viszont a tettvágy. De mi is az a tettvágy? Mikor éreztünk utoljára valódi tettvágyat magunkban? Hogyan vezet az önelégültség és a siker alattomos ál-tettvágyhoz, olyan túlbuzgósághoz, ami nem vezet sehova. Milyen módszerekkel kelthetjük fel vállalatunknál a valódi tettvágyat? Milyen problémákat okozhat, ha vezetőként nem érezzük, és nem látjuk világosan a valódi és az ál-tettvágy közötti különbségeket? Milyen módszerekkel érhetjük el, hogy vállalatunknál eluralkodó ál-tettvágy helyett valódi tettvágyat ébresszünk.

A szerző korábbi írásaihoz képest sokkal részletesebben, mélyebben, tanulságos történeteken keresztül mutatja be az Olvad a jéghegyünk! című művében megismert, nyolc pontból álló változásvezetési modelljének alapját és kiindulópontját, miközben rengeteg konkrét tanácsot is ad a felvetett kérdésekre.

Kapcsolódó szakirodalom: Olvad a jéghegyünk!