OTMborító

Az egészségügy forradalma / On the Mend

3.430 Ft4.900 Ft

John Toussaint, MD, Roger A. Gerard, PhD és Emily Adams
“Ez a könyv rámutat arra, hogy a lean gondolkodás és a valódi betegközpontúság nem csupán kompatibilis egymással – legbelül a kettő egy és ugyanaz.”
Clear selection

Termékleírás

Az egészségügy forradalma / On the Mend
Az egészségügyi ellátórendszer életmentő lean transzformációja

John Toussaint, MD, Roger A. Gerard, PhD és Emily Adams

Megjelenés: 2016. június
Terjedelem: 190 oldal

Betekintés a könyvbe

Azok, akik elolvassák ezt a könyvet, megtudják, hogy óriási fába vágják a fejszéjüket, ha a lean mellett teszik le a voksukat. Aki velünk tart ezen az úton, részesévé válhat az egészségügy új korszakának, és különleges lehetősége nyílik arra, hogy a változások egyik meghatározó szereplőjévé váljon.

– Heim Pál, stratégiai igazgató, Heim Pál Alapítvány

 

Ez a könyv rámutat arra, hogy a lean gondolkodás és a valódi betegközpontúság nem csupán kompatibilis egymással – legbelül a kettő egy és ugyanaz.

– Dr. Donald Berwick, az Egészségügyi Ellátás Fejlesztéséért Intézet társalapítója és korábbi vezérigazgatója

 

Mindenképp érdemes elolvasnia ezt a könyvet azoknak, akiket érdekel az egészségügyi ellátás témája. A ThedaCare vállalat gyakorlatát országszerte kellene alkalmazni. Ha ez valóban megtörténik, az eredmények javításával egy időben tudjuk csökkenteni az országos egészségügyi ellátás költségeit.

– Paul H. O’Neill, az Amerikai Egyesült Államok egykori pénzügyminisztere, az Alcoa vállalat korábbi vezérigazgatója

 

Az Egyesült Államokat gúzsba kötötte az egészségügyi reform vitája… Ha ennek a szervezetnek a megközelítését és eredményeit országszerte reprodukálnánk, egészségügyi többletünk lenne, nem pedig az egészségügy válságáról lenne szó.

– Steven J. Spear, a The High-Velocity Edge című könyv szerzője, az Egészségügyi Ellátás Fejlesztéséért Intézet főmunkatársa

 

Ez a könyv gyakorlati eszközt ad minden olyan egészségügyi vezető kezébe, akinek a célja az, hogy az egészségügyben a betegek jobb ellátást kapjanak a pénzükért, valamint hogy az egészségügyi reform folyamatát valóban el lehessen kezdeni.

– Michael Porter, a Harvard Business School professzora, a Redefining Health Care című könyv szerzője

 

OTM_Támogatók