shook_lea_summit

Lezajlott Nemzetközi Lean Konferenciánk

Hírek

Konferencia, 2016Több szempontból is egyedülálló volt V. Nemzetközi Lean Konferencia Programsorozatunk:
• rekord számú résztvevőt, összesen több mint 270 főt köszönthettünk a két felvezető workshopon és a konferencia során,
• idén volt eddig a legtöbb, szám szerint 4 külföldi előadó: egy amerikai, egy német és két spanyol szakember gazdagította a programot,
• a magas létszámra való tekintettel 6 db A3 helyett, idén 7 esetet mutattak be különböző tagvállalataink képviselői

Sok pozitív visszajelzést és fejlesztési ötletet kaptunk, köszönjük! Statisztikáink alapján a résztvevők 42%-a visszatérő, 58%-a pedig első alkalommal járt rendezvényünkön. Az írásbeli és szóbeli visszajelzések megerősítik, hogy a két csoport elvárásai nem mindig egyeznek. Lean közösségünk tapasztalatának és érdeklődésének sokszínűsége, valamint az egyre növekvő létszám miatt a következő évre jelentős megújulást tervezünk. Lehet, hogy jövőre erről fog szólni a nyolcadik A3 eset?! :-)

A programsorozat képei felkerültek weboldalunkra és folyamatosan osztjuk meg őket Facebook oldalunkon is. Amennyiben valamelyik fotó megtetszett weboldalunkon és szüksége van rá Önnek vagy cégének nagyobb méretben, kérjük, írjon nekünk az info@lean.org.hu e-mail címre a galéria nevének és a kép azon belüli elhelyezkedésének (oszlop, sor) megadásával és egy-két napon belül elküldjük Önnek a kért fotót.

Kellemes szemezgetést és szép nyarat kívánunk!