shook_lea_summit

Nemzetközi Lean Konferencia – John Shook

Hírek

konferencia2016

Egyesületünk fennállása óta ötödik alkalommal szervez Nemzetközi Lean Konferenciát. 2016. június 23-án ismét John Shook a LEI elnöke és CEO-ja lesz kiemelt előadónk, előadásai idén a Lean Transzformációs Keretrendszer üzenetére épülnek.

Most első alkalommal két spanyol vendégünk is lesz, akik a lean egészségügyi területen történt bevezetésével kapcsolatos tapasztalataikat osztják meg velünk. Előadásuk és az előző napi workshop az egészségügyben elért látványos eredmények bemutatása mellett arra is jó példákat ad, hogyan lehet egy teljesen új területen elindítani a lean transzformációt.

A másik felvezető workshopunk a klasszikus tréning eszközök helyett a Playing Lean társasjáték segítségével ad lehetőséget a gyakorlásra egy új vállalat, folyamat vagy termék lean szemléletű indításában. Eszköze a „tapasztalati tanulás”, amely játékos formában, szimulált környezetben, kockázat nélkül ad lehetőséget a játékosok számára, egy valós folyamat modellezésére.

2016. június 22. (szerda) – Felvezető workshopok angolul!

9:00 – 17:00 Lean Healthcare Workshop – the language of the workshop is ENGLISH!
This workhsop will help to better understand what imply to start a Lean Transformation in a healthcare organization, where to start with, what key aspects should be taken into account and what is the possible sequence of actions could be followed to achieve a successful transformation.
In the workshop different real cases will be discussed and presented. Lean Healthcare Workshop details

9:00 – 17:00 Playing Lean Workshop – the language of the workshop is ENGLISH!
Playing Lean is both a seriuos board game and a great workshop format. Combined, it’s a great way to kickstart your learning about Lean Startup. You get to play a game, have a lot of fun and still call it work! Playing Lean Workshop detalis

2016. június 23. (csütörtök) – V. Nemzetközi Lean Konferencia

előadókprogram1program2program3
program4program5program6program7program8

Jelentkezés a programokra

*Tagvállalati esetek

Egyesületünk 6 vállalati tagjának képviselői egy-egy kiválasztott, valós esettanulmányt mutatnak be. Ezek a konkrét példák további tapasztalatszerzésre, szakmai beszélgetésre és kapcsolatépítésre adnak lehetőséget. Esettanulmányt bemutató vállalatok:

A3_logók

  • Auchan Magyarország Kft. – Orosz-Nagy Szilvia szenior menedzser
  • Coloplast Hungary Kft. – Tóbiás Csaba Value Stream Manager
  • E.ON Hungária Zrt. – Villányi András lean szakértő
  • Globus Konzervipari Zrt. – Szabó Nándor gyárigazgató
  • MOL-LUB Kft. – Vuk Annamária lean szakértő
  • National Instruments Hungary Kft.

Mindegyik vállalat képviselőjét arra kértük, hogy az alábbi 7 pontos struktúra szerint foglalják össze az általuk bemutatott esetet. A könnyebb áttekinthetőség érdekében egy-egy 140×200 cm-es habkartonra kasírozott analóg rajz alapján fogja bemutatni mindenki a saját A3 esetét, azaz hogyan sikerült az általuk képviselt termelő vagy szolgáltató vállalatban megoldaniuk az adott problémát. A konferencia résztvevőinek lehetősége nyílik kis csoportokban, részletesebben is megismerni egy-egy ilyen problémát.

esetek

A programok helyszíne

hotel_logóAquaworld Resort Budapest
1044 Budapest, Íves út 16.

Regisztráció

árak

Jelentkezés a programokra

 

HPA stratégiai_kicsi